Skip to content
Regulatory

Johanna Bergsten har utsetts till General Counsel på Stillfront Group

Stillfront Group meddelar att Johanna Bergsten har blivit utsedd till General Counsel och medlem av den globala ledningsgruppen. Johanna har idag rollen som Senior Group General Counsel på Evolution Gaming Group AB, en roll hon har haft sedan 2014.

Johanna Bergsten har erfarenhet från Evolution Gaming, en leverantör inom iGaming, som är noterade på Nasdaq Stockholm. Johanna var med i den initiala noteringsprocessen av Evolution Gaming på Nasdaq First North samt vid listbytet till Nasdaq Stockholm och har relevant erfarenhet och kunskap av att bygga upp juridikfunktionen inklusive compliance-frågor i ett tillväxtföretag. Tidigare har Johanna arbetat som senior associate med fokus på företagsförvärv samt bank- och finansrelaterade projekt vid flera svenska advokatbyråer. 

Johanna har en examen i juridik från Uppsala universitet och har tidigare varit medlem av Advokatsamfundet. 

”Jag är mycket glad att få välkomna Johanna till vårt managementteam. Johanna har relevant erfarenhet från ett bolag listat på Nasdaq Stockholm samt av att bygga upp den juridiska funktionen i en snabbt föränderlig miljö. Hennes erfarenhet från en angränsande bransch är också värdefull för oss i vår fortsatta tillväxtresa”, säger Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group.

Johanna kommer att tillträda sin position 7 januari 2020. 

Om Stillfront
Stillfront är en global koncern inom spelutveckling och marknadsledare inom free-to-play online spel. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra 650 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Frankrike och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

För ytterligare information, besök: stillfront.com

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases