Skip to content
Non Regulatory

Kixeye och Babil Games, studios inom Stillfront Group, lanserar War Storm

Kixeye och Babil Games meddelar idag att War Storm, den arabiska versionen av Kixeyes populära mobilspel War Commander: Rogue Assault, ”Asefat Al-Harb” lanseras i samarbete med Babil Games och Goodgame Studios.

War Storm som finns tillgänglig globalt, använder Rogue Assaults befintliga universum för att erbjuda arabisktalande spelare möjlighet att delta på sitt eget språk. Denna prestation är en del av ett strategiskt arbete att vidareutveckla spetskompetens genom att dela expertis mellan Stillfront spelstudios.

War Storm-spelare kommer att spela mot befintliga Rogue Assault-spelare från hela världen i realtid men arabisktalande spelare kommer att få en lokalt anpassad upplevelse inklusive dedikerad kundsupport på lokalt språk samt egna sociala kanaler och allianser.

”Jag är mycket nöjd med samarbetet mellan våra tre involverade studios, inklusive viktig vägledning från vår MENA-förläggare Babil Games. Goodgame Studios erfarenhet och kunskap inom mobil marknadsföring har också varit av stor vikt för projektet. Goodgame Studios ansvarar även för marknadsföring av Kixeyes och Babil Games övriga titlar, säger Jörgen Larsson, VD för Stillfront Group.

”Vi bidrar alla med unik erfarenhet till projektet – Kixeye som skicklig spelutvecklare, Babil Games som en ledande MENA-förläggare och Goodgame Studios som ett ”powerhouse” inom marknadsföring. War Storm är ett av många planerade samarbetsprojekt, och vi ser fram emot att bygga vidare på vårt samarbete inom Stillfront-portföljen för att sätta en ny standard för kvalitet och engagemang i gaming-industrin, säger Tyler Black, Chief Strategy Officer, Kixeye.

”Vi är mycket glada över att genom samarbetet med Kixeye, som är ett passionerat och erfaret team, kunna lansera ytterligare en kvalitetstitel för den arabiska spelaren i MENA-regionen och till den arabisktalande befolkningen världen över. Vi är övertygade om att Asefat Al-Harb kommer att vara tilltalande för strategisspelare som letar efter en rolig, uppslukande upplevelse”, säger AJ Fahmi, COO, Babil Games.

War Storm finns tillgängligt globalt på Apple iTunes och Google Play.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group
Telefon: +46 70 321 18 00
E-mail: 
jorgen@stillfront.com

Om Stillfront

Stillfront är ett free-to-play powerhouse av spelstudios. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra +750 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Frankrike och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. För ytterligare information, besök: stillfront.com

Certified Adviser:
FNCA, Telefon: +46 8 528 00 399 E-mail: info@fnca.se

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases