Skip to content
Non Regulatory

Phillip Knust utses till CPO på Stillfront Group

Stillfront, marknadsledare inom ‘free to play’ online strategispel, meddelar att Phillip Knust är utsedd till koncernens Chief Product Officer och medlem av den globala ledningsgruppen. Phillip Knust är idag CPO på Goodgame Studios och har lång erfarenhet från spelindustrin.

Phillip Knust är en erfaren kreativ ledare och produktstrateg som började på Goodgame Studios för nio år sedan som Product Manager och har sedan dess lett flera produktionsteam och släppt ett flertal spelsuccéer, varav den mest populära är Goodgame Empire. Phillip Knust är skaparen av den ursprungliga speldesignen av “Goodgame Empire” och “Big Farm”.

”Jag är mycket glad att få välkomna Phillip till vår ledningsgrupp. Vi har delat många spännande erfarenheter sedan Goodgame Studios blev en del av Stillfront Group och Phillip har redan bidragit till gruppens utveckling med sin branschexpertis och djupa kunskap. Att tillsätta den här rollen på koncernnivå är ett viktigt steg i att fortsätta realisera synergier inom gruppen och vidareutveckla Stillfront”, säger Jörgen Larsson, VD, Stillfront Group. 

“Kort efter att Goodgame Studios förvärvades av Stillfront fick jag möjlighet att delta i koncernövergripande projekt och det är glädjande att se hur mycket vi kan addera till gruppen genom att ytterligare stärka samarbetet och utveckla nya strategier inom gruppen. I min nya roll ser jag fram emot att få fokusera på att skapa synergier samt andra frågor inom produktutveckling”, säger Phillip Knust.

Phillip Knust blev tidigare i år utsedd CPO på Goodgame Studios. Han kommer framöver att kombinera dessa två roller och tillträder positionen som CPO på Stillfront den 1 september 2019. 

Om Stillfront
Stillfront är en global koncern inom spelutveckling och marknadsledare inom free-to-play online strategispel. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra 650 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Frankrike och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier.

Certified Adviser:
FNCA,
Telefon: +46 8 528 00 399 
E-mail: info@fnca.se 

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases