Skip to content
Non Regulatory

Presentation av Stillfront Groups resultat januari-december 2018

Stillfront Group publicerar delårsrapport för januari-december 2018 den 22 februari 2019, kl. 07.00 CET. Delårsrapporten presenteras live via webcast klockan 10.00 samma dag.

Jörgen Larsson, VD och Sten Wranne, CFO presenterar resultatet och besvarar frågor. Presentationen kommer att hållas på engelska. 

FÖR ATT DELTAGA VIA WEBBSÄNDNINGEN, VÄNLIGEN BESÖK:

https://tv.streamfabriken.com/stillfront-q4-2018

FÖR ATT RINGA IN VIA TELEFON, VÄNLIGEN RING:

SE: +46 8 505 583 52  
UK: +44 33 330 092 69
US: +1 64 672 249 04

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Sofia Wretman, IR & Kommunikationschef
Tel: +46 708 11 64 30
sofia@stillfront.com                                           

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel – med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom tio näst intill självständiga dotterbolag: Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien, Bytro Labs, OFM Studios, Goodgame Studios och Playa Games i Tyskland, Imperia Online i Bulgarien. Koncernens spel distribueras globalt och har sina huvudmarknader i Tyskland, USA, Frankrike, UK, och MENA. För mer information, www.stillfront.com

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel och Unravel Two är omskrivna konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Nida Harb III och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel. Empire och BigFarm är stora IP:n som drivs av Goodgame Studios. Imperia Online, är ett massivt online-strategispel för både webbläsare och mobila plattformar utvecklat av Imperia Online.