Skip to content
Regulatory

Stillfront bjuder in till presentation på Avanza Banks Börsdag

Inbjudan till bolagspresentation onsdagen 25 november 2015 klockan 12.15 på Operaterassen, Karl XII:s torg i Stockholm.

Stillfronts VD Jörgen Larsson och CFO Sten Wranne presenterar bolaget inför den planerade kapitalanskaffningen och noteringen på First North. Presentationen kommer att hållas på svenska med bilder på engelska. Presentationen kan även ses i efterhand på www.financialhearings.com och www.stillfront.com.

Börsdagen är ett samarbete mellan Avanza Bank, Financial Hearings, och Placera.

O.S.A via www.financialhearings.com alternativt via mail till hearings@financialhearings.com.

Välkommen!

För ytterligare information, kontakta:
Sten Wranne, CFO, Stillfront
Tel: +46 70 585 12 58
E-post: sten@stillfront.com
E-post: ir@stillfront.com

Våra pressmeddelanden finns på www.stillfront.com.

Om Stillfront

Stillfront är en oberoende utvecklare, förläggare och distributör av digitala spel – med visionen att bli en av Europas ledande indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom fyra näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien och Dorado Online Games på Malta. Gruppens spel distribueras globalt med huvudmarknader inklusive Sverige, Tyskland, USA och Sydamerika.

Utvalda Spel
Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel, utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts, tilldelades på E3 och gamescom över 20 utmärkelser och förväntas lanseras under första halvåret 2016. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sports management-strategispel som lanserades 2001. Gladiators Online är ett action management-strategispel som lanserades på Steam under fjärde kvartalet 2015.

Stillfront Group AB (publ)

Storgatan 8
582 23  Linköping
Sverige
Org.nr. 556721-3078
ir@stillfront.com
www.stillfront.com