Skip to content
Regulatory

Stillfront Group AB: Football Empire i testlanseringsfas

PRESSMEDDELANDE 

8 december, 2017 

Football Empire i testlanseringsfas

Digamore Entertainment GmbH (“Digamore”) har påbörjat testlansering av spelet Football Empire på både iOS och Android i Sverige och Filippinerna. Football Empire är en unik kombination av ett fotbollmanager-spel och ett s.k. builder/strategy-spel. Användarna får support av den kände managern Jürgen Klopp, som välkomnar dem och leder dem genom introduktionsfasen.

“Jag är väldigt stolt över mitt team att vi nu nått denna viktiga fas. Football Empire har redan byggt upp en bas av trogna användare under tekniska alpha-testfasen och testlanseringsfasen är det sista stora steget för oss före global lansering”, kommenterar Maik Dokter, grundare och VD för både Digamore och OFM Studios GmbH, ett dotterbolag till Stillfront Group AB (“Stillfront”).

Football Empire förläggs tillsammans med Stillfront. Stillfront har en option att förvärva 51% av Digamore på en bolagsvärdering om 3 MEUR.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Jörgen Larsson, CEO
Tel: +46 703 211 800
jorgen@stillfront.com

Sten Wranne, CFO
Tel: +46 705 851 258
sten@stillfront.com

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel – med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom åtta näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien samt OFM Studios i Tyskland. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Frankrike, UK, Tyskland, USA och MENA. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel är ett omskrivet konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Tank Storm och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel.

Nasdaq First North kortnamn: SF
Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som Stillfront Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 8 december 2017 kl 8.50 CET.