Skip to content
Regulatory

Stillfront Group AB: Nida Harb 3: Empire of Steel featured på Android

PRESSMEDDELANDE  
26 januari, 2018  

Nida Harb 3: Empire of Steel featured på Android  

Stillfronts studio Babil Games senaste spel Nida Harb 3: Empire of Steel fortsätter efter den lyckade lanseringen med en featuring på första platsen i Google Play Store.

Babil Games, en studio i Stillfront Group, fortsätter att utöka användarbasen för Nida Harb 3: Empire of Steel. Detta är den tredje delen av den mycket framgångsrika Nida Harb-serien. Nida Harb 3: Empire of Steel är ett engagerande mobilt MMO-RTS (massivt multiplayer online realtidsstrategispel). I likhet med sina föregångare har spelet ett modernt krigstema där spelarna för befäl över en militärbas för att bygga och träna starka arméer i strävan efter världsdominans.

Nida Harb 3: Empire of Steel är featured på första platsen på förstasidan i Google Play Store i MENA-regionen.

“Nida Harb 3 bygger på framgångsformeln inom Babil Games och är den tredje delen av vår mycket framgångsrika Nida Harb-serie. Den är skräddarsydd för att engagera vår dedikerade spelarbas, med ett modernt krigstema och djupa taktiska element. Vi är mycket glada över spelarnas mottagande av spelet sedan lanseringen och ser fram att spelet växer ytterligare”, säger MJ Fahmi, VD för Babil Games.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Jörgen Larsson, CEO
+46 70 321 18 00
jorgen@stillfront.com

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel – med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom nio näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien, OFM Studios i Tyskland och Goodgame Studios i Tyskland. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Tyskland, USA, Frankrike, UK, och MENA. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel är ett omskrivet konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Tank Storm och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel. Empire och BigFarm är stora IP:n som drivs av Goodgame Studios.

Nasdaq First North kortnamn: SF

Certified Adviser: Avanza Bank, telefon +46 8 409 421 20

Denna information är sådan som Stillfront Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 26 januari 2018 kl 08.30 CET.