Skip to content
Regulatory

Stillfront Group AB: Nida Harb 3: Empire of Steel featured på App Store

PRESSMEDDELANDE 

2017-11-17 

Stillfronts studio Babil Games lansering av Nida Harb 3: Empire of Steel fortsätter med featuring på App Store.
Babil Games, en studio i Stillfront Group, lanserar idag Nida Harb 3: Empire of Steel på iOS. Detta är den tredje delen av den mycket framgångsrika Nida Harb-serien. Nida Harb 3: Empire of Steel är ett engagerande mobilt MMO-RTS (massivt multiplayer online realtidsstrategispel). I likhet med sina föregångare har spelet ett modernt krigstema där spelarna för befäl över en militärbas för att bygga och träna starka arméer i strävan efter världsdominans.

Nida Harb 3: Empire of Steel är featured på Apple App-store i MENA-regionen.

“Nida Harb 3 bygger på framgångsformeln inom Babil Games och är den tredje delen av vår mycket framgångsrika Nida Harb-serie. Den är skräddarsydd för att engagera vår dedikerade spelarbas, med ett modernt krigstema och djupa taktiska element. Vi är mycket glada över att lansera spelet och ser fram emot spelarnas reaktioner”, säger MJ Fahmi, VD för Babil Games.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Jörgen Larsson, CEO
+46-70-321 18 00
jorgen@stillfront.com

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel – med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom åtta näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien samt OFM Studios i Tyskland. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Frankrike, UK, Tyskland, USA och MENA. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel är ett omskrivet konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Tank Storm och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel.

Nasdaq First North kortnamn: SF
Certified Adviser: Avanza Bank, telefon 08-4094 2120

Denna information är sådan som Stillfront Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 17 november 2017 kl 08.30 CET.