Skip to content
Regulatory

Stillfront Group AB: Siege: Titan Wars har passerat 1 miljon nedladdningar

PRESSMEDDELANDE
16 juli, 2017

Siege: Titan Wars har passerat 1 miljon nedladdningar

Siege: Titan Wars, utvecklat av Stillfront Groups studio Simutronics, är ett avancerat realtids player vs player strategispel som spelas mobilt. Siege: Titan Wars lanserades globalt 6 juli 2017, och var dessförinnan lanserat på ett antal utvalda testmarknader i en så kallad soft launch. Spelet har mottagits mycket bra och har nu mer än 1 miljon nedladdningar. Spelet är ett free-to-play-spel, vilket innebär att spelet laddas ned gratis, men att spelaren kan åtnjuta vissa fördelar och speciella funktioner mot betalning.

 “Jag är mycket glad att konstatera att SIEGE: Titan Wars uppskattas av spelare runt om i världen. Det är ännu för tidigt att dra några slutsatser angående intäkterna från spelet,” sägen Jörgen Larsson, VD, Stillfront Group.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Jörgen Larsson, VD
Tel: 070-321 1800
jorgen@stillfront.com

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributör av digitala spel – med visionen att bli en av den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom sju näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien samt eRepublik Labs på Irland och i Rumänien. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Sverige, Tyskland, USA och MENA. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel, utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts, tilldelades på E3 och gamescom över 20 utmärkelser och lanserades i februari 2016. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Lara Croft Relic Run(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Tank Storm och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War är ett framgångsrikt mobil-strategispel från eRepublik Labs.

Nasdaq First North kortnamn: SF
Certified Adviser: Avanza Bank, telefon 08-4094 2120

Denna information är sådan som Stillfront Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 16 juli 2017 kl 18.30 CEST.