Skip to content
Regulatory

Stillfront Group fullföljer förvärvet av KIXEYE, Inc.

Stillfront Group AB (publ) (“Stillfront”) har idag fullföljt förvärvet av 100% av KIXEYE, Inc., (“KIXEYE” eller “Bolaget”) en ledande utvecklare och förläggare av onlinestrategispel med huvudkontor i Kanada, som offentliggjordes genom pressmeddelande den 3 juni 2019.

Den initiala köpeskillingen som betalades kontant till säljarna av KIXEYE uppgick till USD 90 miljoner på kontant- och skuldfri basis. 

Bolaget kommer att konsolideras i Stillfronts finansiella rapportering från 1 juli 2019.

FINANSIELLA OCH LEGALA RÅDGIVARE
DLA Piper är legal rådgivare och EY är finansiella rådgivare åt Stillfront i transaktionen. Goodwin Procter LLP är legal rådgivare och Deloitte är finansiell rådgivare åt KIXEYE och dess säljare i samband med transaktionen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group
Telefon: +46 70 321 18 00
E-mail: jorgen@stillfront.com

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 24 juni 2019 kl 18.30 CEST.

Om Stillfront

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling och marknadsledare inom free-to-play online strategispel. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra 600 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Frankrike och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier.

För ytterligare information, besök: stillfront.com

Certified Adviser:
FNCA, Telefon: +46 8 528 00 399 E-mail: info@fnca.se 

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases