Skip to content
Non Regulatory

Stillfront Group lanserar Strike of Nations globalt

Stillfront Group, en marknadsledare inom free-to-play online strategispel, meddelar idag att Strike of Nations: Empire of Steel, ett spel utgivet av Babil Games, lanseras globalt på Android och iOS.  

Babil Games, en studio inom Stillfront Group, lanserar idag det nutida mobila MMO strategispelet Strike of Nations: Empire of Steel globalt. Strike of Nations är den globala versionen av det i MENA-regionen mycket framgångsrika spelet Nida Harb III: Empire of Steel. Marknadsföringen av Strike of Nations: Empire of Steel sker i samarbete med Stillfront-studion Goodgame Studios. 

Strike of Nations: Empire of Steel är ett actionfyllt nutida krigsstrategispel, där spelaren tar rollen som befälhavare för att producera kraftfulla stridsvagnar, skapa allianser och tillsammans leda stora militära imperier.

“Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda denna engagerande spelupplevelse till spelare globalt i samarbete med våra vänner på Goodgame Studios. Strike of Nations: Empire of Steel mjuklanserades i augusti 2018 och vi ser nu fram emot att se resultatet av den globala lanseringen,” kommenterar MJ Fahmi, VD, Babil Games.

“Jag är mycket nöjd med det starka samarbetet mellan Babil Games och Goodgame Studios i lanseringen av Strike of Nations: Empire of Steel. Goodgame Studios var framgångsrika med marknadsföringen av spelet i MENA-regionen och har också varit en viktig del i att anpassa spelet för en global publik. Detta är ytterligare ett utmärkt exempel på hur vi realiserar synergier i gruppen och jag ser fram emot att få användning av detta i framtida spel,” säger Jörgen Larsson, VD, Stillfront Group.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Sofia Wretman, IR & Kommunikationschef
Tel: +46 708 11 64 30
sofia@stillfront.com                                           

OM STILLFRONT

Stillfront är en grupp av oberoende utvecklare, förläggare och distributörer av digitala spel – med visionen att bli den ledande gruppen av indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom tio näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta, Simutronics i USA, Babil Games i UAE och Jordanien, eRepublik Labs på Irland och i Rumänien, OFM Studios i Tyskland, Goodgame Studios i Tyskland, Imperia Online i Bulgarien och Playa Games i Tyskland. Koncernens spel distribueras globalt och har sina huvudmarknader i Tyskland, USA, Frankrike, UK, och MENA. För mer information, www.stillfront.com

UTVALDA SPEL

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel och Unravel Two är omskrivna konsolspel som är utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Siege: Titan Wars(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics. Nida Harb III och Admiral är mobilstrategispel med mycket starka spelarbaser, vilka förläggs av Babil Games. World at War och War and Peace: Civil War är framgångsrika mobil-strategispel från eRepublik Labs. Online Fussball Manager är ett ledande sportsmanagementspel. Empire och BigFarm är stora IP:n som drivs av Goodgame Studios. Imperia Online, är ett massivt online-strategispel för både webbläsare och mobila plattformar utvecklat av Imperia Online.