Skip to content
Non Regulatory

Stillfront Group utnämner Amy Lee till Senior Vice President Synergies & Operations

Stillfront Group meddelade idag att Amy Lee börjar på Stillfront i rollen som Senior Vice President Synergies & Operations och medlem av Stillfronts affärsledning. Amy ansluter från Blizzard Entertainment där hon var Head of Product Management Mobile.

I sin roll som SVP Synergies & Operations kommer Amy Lee att fokusera på att maximera värdet av Stillfronts ekosystem av växande antal studios och arbeta tillsammans med övriga medlemmar i operativa affärsledningen. I sin roll kommer Amy att ansvara för support och styrning av särskilda spelstudios inom gruppen genom att vara en partner till studios i deras strävan att fortsätta sin positiva utveckling och tillväxtresa.

Amy har omfattande erfarenhet och expertis från olika roller inom produktutveckling, onlinemarknadsföring och live operations inom spelindustrin. Tidigare erfarenheter inkluderar rollen som Lead Product Manager på Walt Disney där hon ledde produktutvecklingsteamet och ledde live operations för Disneys mobila free-to-play titlar. Före tiden på Walt Disney hade Amy en roll som Performance Marketing Analyst på Nexon.

“Det är med stor glädje som jag välkomnar Amy till Stillfront-teamet i rollen som SVP Synergies & Operations. En av Stillfronts grundpelare är vår förmåga att realisera synergier och skapa samarbeten mellan våra studios. Amy har en imponerande bakgrund och expertis inom många områden inom spelutveckling och hon kommer att spela en viktig roll i att maximera värdet av vår unika Stillops plattform”, säger Alexis Bonte, COO, Stillfront.

“Jag är oerhört glad att få börja på Stillfront i den här nya rollen. Stillfront består av otroligt duktiga spelstudios med stora möjligheter att bygga ett starkt ekosystem för värdeskapande och fortsätta driva tillväxt. Jag är mycket glad att få bli partner till ett antal studios och arbeta nära dem i deras fortsatta tillväxt och att bidra till gruppen som helhet”, säger Amy Lee.

Amy tillträder sin position idag den 15 november 2021.

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases