Skip to content
Non Regulatory

Stillfront Group utnämner Andrew N. Green till Senior Vice President Operations & Growth

Stillfront Group rekryterar Andrew N. Green som Senior Vice President Operations & Growth och medlem av Stillfronts affärsledning. Andrew ansluter till Stillfront från venturekapitalbolaget Andreessen Horowitz (a16z) där han var Partner med fokus på gaming samt att stödja portföljen av konsumentbolag.

Andrew har cirka 20 års erfarenhet av att leda team och driva tillväxt i olika roller inom spelbranschen. Tidigare erfarenhet inkluderar hans roll som Head of Business Operations på TinyCo, en San Francisco-baserad mobilspelstudio som förvärvades av Jam City 2016. Andrew har också haft olika produkt- och marknadsföringsroller inom Electronic Arts, Atari, Miramax Films och Take-Two Interactive, och under 2018 var Andrew medgrundare till Knock Knock, en start-up inom gaming.

”Det är med stor glädje jag välkomnar Andrew till Stillfront-teamet som SVP Operations & Growth. Andrew har lång erfarenhet från olika delar av spelindustrin och kommer att spela en nyckelroll för att stödja våra studios med tillväxtinitiativ och ytterligare stärka Stillfronts affärsledning. Stillfronts förmåga att attrahera internationell topptalang är en nyckelkomponent i vår tillväxtstrategi och rekryteringen av Andrew är ett perfekt exempel på vår förmåga att göra just det,” säger Alexis Bonte, Group COO, Stillfront.

I sin roll på Stillfront Group kommer Andrew att ansvara för support och styrning av särskilda studios inom gruppen. Andrew kommer också att ansvara för att driva samarbetsprojekt mellan studios och fortsätta driva tillväxt och skapa synergier över hela gruppen.

”Jag är jätteglad att få börja på Stillfront i den här nya rollen. Stillfront består av otroligt duktiga spelstudios, och jag trivs i en roll där jag får jobba nära spelutvecklingsteamen och vara med och accelerera deras tillväxt. Jag ser en fantastisk potential här och framåt i en tid när spel blir en allt större del av underhållningsupplevelser för människor över hela världen,” säger Andrew N. Green.

Andrew tillträder sin position idag, den 8 mars 2021.

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases