Skip to content
Non Regulatory

Stillfront Group utnämner Armin Busen till Senior Vice President Business Operations

Stillfront, ett ledande free-to-play powerhouse inom spelutveckling, rekryterar Armin Busen till rollen som Senior Vice President Business Operations och medlem i Stillfronts affärsledningsgrupp. Armin är för närvarande Chief Product Officer, CPO, på InnoGames och har en 15-årig bakgrund inom online- och mediabranschen.

Armin har en bred erfarenhet av flera ledande befattningar inom olika snabbväxande företag. Som CPO på InnoGames har Armin ansvarat för bolagets spelstudios, vilket inkluderar utveckling av spelportföljer och plattformsstrategier. Han har en bevisat god förmåga att bygga organisatoriska strukturer för effektiv produktutveckling. Armin har tidigare bland annat varit CFO på InnoGames samt varit ansvarig för finansiering och utveckling på ProSiebenSat.1.

”Jag är glad att Armin ansluter till oss i rollen som SVP Business Operations. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas med fokus på att leverera vår 3x-vision. Armins stora erfarenhet från branschen och hans djupa organisatoriska kompetens kommer att vara ett stort stöd för att maximera värdet på vår unika plattform och att bygga ett ledande free-to-play powerhouse”, säger Jörgen Larsson, CEO, Stillfront Group.

Rollen som SVP Business Operations omfattar ansvaret för att utveckla och stödja ett antal Stillfront studios samt ansvaret för affärsutveckling.

“Stillfront har en spännande portfölj av spelstudios och spel med lång livscykel i kombination med en fantastisk vision för framtida tillväxt. Det är ett stort nöje att ansluta till Stillfront-teamet och en spännande utmaning att vara med och stödja den fortsatta tillväxthistorien”, säger Armin Busen.

Armin Busen tillträder sin nya position 1 juni i år.

Om Stillfront
Stillfront är ett ledande free-to-play powerhouse inom spelutveckling. Vår diversifierade spelportfölj har två gemensamma nämnare; lojala användare och spel med långa livscykler. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör vår tillväxtstrategi och våra +750 medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Våra huvudmarknader är USA, Tyskland, MENA, Frankrike och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. För ytterligare information, besök: stillfront.com

Certified Adviser:
FNCA, Telefon: +46 8 528 00 399 E-mail: info@fnca.se

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases