Stillfront Group meddelade idag att Björn Tönne börjar på Stillfront i rollen som Chief Information Officer (CIO) och medlem av Stillfronts ledningsgrupp.

Björn har erfarenhet från ledande IT-befattningar inom olika branscher och har stor erfarenhet av att leda större IT-organisationer. Björn kommer senast från en ledande IT-befattning på Klarna där han arbetade med att transformera och utveckla IT-verksamheten för att stödja bolagets tillväxt.

Björn har en gedigen erfarenhet av att arbeta med mjukvaruteknik, molntjänster, ingenjörsledarskap och utveckling. Tidigare erfarenhet inkluderar roller som Head of Operations på IBM och Senior Vice President Operations på EVRY.

”Det är med stor glädje jag välkomnar Björn till Stillfront-teamet. Som CIO kommer Björn att tillhandahålla strategiskt IT-ledarskap och riktning för Stillfronts studior och ytterligare stärka koncernens tekniska plattform som främjar samarbete och resultat i hela koncernen, säger Jörgen Larsson, VD, Stillfront.

"Jag är oerhört glad över att få börja på Stillfront och jag är angelägen om att bidra med min kompetens och erfarenhet som Chief Information Officer. Stillfront är inte bara ett fantastiskt gamingbolag utan jag delar också Stillfronts övertygelse om innovation och samarbete. Genom att arbeta tillsammans kan vi åstadkomma fantastiska saker och jag ser fram emot att lära av mina nya kollegor”, säger Björn Tönne.

Björn tillträder sin tjänst idag den 20 april 2023.