Skip to content
Regulatory

Stillfront offentliggör avsikt att genomföra en kapitalanskaffning genom en riktad nyemission och en efterföljande notering av Bolagets aktier på Nasdaq First North, Stockholm

Stockholm den 18 november 2015

För information vänligen följ länken:

https://www.stillfront.com/listing

För ytterligare information, kontakta:
Jörgen Larsson, VD, Stillfront
Tel: +46 70 321 18 00
E-post: jorgen@stillfront.com

Sten Wranne, CFO, Stillfront
Tel: +46 70 585 12 58
E-post: sten@stillfront.com

Våra pressmeddelanden finns på www.stillfront.com.

Om Stillfront
Stillfront är en oberoende utvecklare, förläggare och distributör av digitala spel – med visionen att bli en av Europas ledande indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom fyra näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien och Dorado Online Games på Malta. Gruppens spel distribueras globalt med huvudmarknader inklusive Sverige, Tyskland, USA och Sydamerika.

Utvalda Spel
Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel, utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts, tilldelades på E3 och gamescom över 20 utmärkelser och förväntas lanseras under första halvåret 2016. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sports management-strategispel som lanserades 2001. Gladiators Online är ett action management-strategispel som lanserades på Steam under fjärde kvartalet 2015.

Stillfront Group AB (publ)

Storgatan 8
582 23  Linköping
Sverige
Org.nr. 556721-3078
ir@stillfront.com
www.stillfront.com