Skip to content
Regulatory

Stillfronts valberedning föreslår att Maria Hedengren och Lars-Johan Jarnheimer utses till nya styrelseledamöter

Valberedningen i Stillfront föreslår att Maria Hedengren och Lars-Johan Jarnheimer utses till nya ledamöter i styrelsen för Stillfront Group AB (publ) vid årsstämman den 14 maj 2024.

Valberedningen föreslår att årsstämman 2024 utser sex ordinarie styrelseledamöter och inga suppleanter. Katarina G. Bonde, Erik Forsberg, Marcus Jacobs och David Nordberg föreslås till omval som styrelseledamöter. Vidare föreslås Katarina G. Bonde till omval som styrelseordförande.

”Vi är övertygade om att Maria och Lars-Johan med sina respektive gedigna kompetenser och långa erfarenhet bland annat från bolag i stark tillväxt på internationella marknader, organisationsutveckling och varumärkesbyggande, kommer att ytterligare stärka styrelsens fortsatta strategiska arbete”, säger Anna Magnusson, ordförande i valberedningen för Stillfront.

Maria Hedengren har 25 års erfarenhet från ledande positioner i internationella tillväxtföretag, bl.a. CFO för NetEnt och iZettle samt VD för Readly, och är idag verksam i ett flertal styrelser, som investerare samt som venture partner på ett globalt riskkapitalbolag.

Lars-Johan Jarnheimer har över 40 års erfarenhet från multinationella bolag såsom Tele2 och Millicom, H&M, IKEA och mediabolaget Egmont Group. Idag är han styrelseordförande i TeliaCompany, Inka Holding (IKEA), Elite Hotels och Arvid Nordqvist samt styrelseledamot i SAS.

Valberedningen i Stillfront inför årsstämman 2024 är utsedd i enlighet med de principer för valberedningen som antogs av årsstämman 2023 och består av: Anna Magnusson, ordförande i valberedningen (utsedd av Första AP-fonden), Niklas Johansson (utsedd av Handelsbanken Fonder) och Patrik Jönsson (utsedd av SEB Fonder). Styrelsens ordförande Katarina Bonde är adjungerad ledamot av valberedningen.

Birgitta Henriksson och Ulrika Viklund har meddelat valberedningen att de inte står till förfogande för omval som styrelseledamöter vid årsstämman 2024. Valberedningens fullständiga förslag kommer att publiceras i kallelsen till årsstämman 2024.

För mer information, vänligen kontakta

Anna Magnusson, ordförande i valberedningen

Tel: +46 8 566 20 270, e-post: anna.magnusson@ap1.se

Discover more

Stillfront develops digital games for a diverse global audience and our broad games portfolio is enjoyed by around 50 million people every month.

stillfront-career-image-2

Subscribe and stay informed

recruitment_green

Stay up to date with our press releases

Subscribe and stay informed

Stay up to date with our press releases